22 Май
02:50
Астана: 17 °C
Алматы: 12 °C
USD/KZT: 328.95
EUR/KZT: 386.38
RUB/KZT: 5.27
CNY/KZT: 51.50
Кербез
11 ақпан 11:36
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Аш қарынға шырын ішудің қаупі қандай?
АҚШ университетінің ғалымдары аш қарынға шырын ішпеуге кеңес береді.


Оны тек тамақтан кейін ғана ішу керек екен. Себебі ішекке зиян.
 Фруктозадан 90% астамы аш ішекте өңделетіні белгілі. Ал жеміс-жидек шырынында фруктоза мөлшері көп. Ал таңертең ашқұрсақ адамның аш ішегі фруктозаны қорытуға қауқарлы емес. Өйткені ол кезде онда бактериялар болады. Фруктоза мен бактериялар араласқанда адам ағзасына қауіп төндіреді.
 


Дереккөз: doctor.rambler.ru
нравится:    55
Теги: Аруларға кеңес, Главная,
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Loading...
Читайте также:
Загрузка...

Комментарии