25 Февраль
08:03
Астана: -23 °C
Алматы: -2 °C
USD/KZT: 319.65
EUR/KZT: 393.33
RUB/KZT: 5.67
CNY/KZT: 50.47
Кербез
11 ақпан 11:36
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Аш қарынға шырын ішудің қаупі қандай?
АҚШ университетінің ғалымдары аш қарынға шырын ішпеуге кеңес береді.


Оны тек тамақтан кейін ғана ішу керек екен. Себебі ішекке зиян.
 Фруктозадан 90% астамы аш ішекте өңделетіні белгілі. Ал жеміс-жидек шырынында фруктоза мөлшері көп. Ал таңертең ашқұрсақ адамның аш ішегі фруктозаны қорытуға қауқарлы емес. Өйткені ол кезде онда бактериялар болады. Фруктоза мен бактериялар араласқанда адам ағзасына қауіп төндіреді.
 


Дереккөз: doctor.rambler.ru
нравится:    44
Теги: Аруларға кеңес, Главная,
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Loading...
Читайте так же:

Комментарии