Кербез
11 ақпан 11:36
Аш қарынға шырын ішудің қаупі қандай?
АҚШ университетінің ғалымдары аш қарынға шырын ішпеуге кеңес береді.


Оны тек тамақтан кейін ғана ішу керек екен. Себебі ішекке зиян.
 Фруктозадан 90% астамы аш ішекте өңделетіні белгілі. Ал жеміс-жидек шырынында фруктоза мөлшері көп. Ал таңертең ашқұрсақ адамның аш ішегі фруктозаны қорытуға қауқарлы емес. Өйткені ол кезде онда бактериялар болады. Фруктоза мен бактериялар араласқанда адам ағзасына қауіп төндіреді.
 


Дереккөз: doctor.rambler.ru

Комментарии




Яндекс.Метрика