|    |  
21 қазан 2019
05:09
қаз
​Хычин
05 қазан 2016, 11:45 40

Қамыр:

Айран-500 мл
Сары май- 100 гр
Жұмыртқа- 2
Ұн-300 гр
Ас содасы- 0,5 шай қасық
Тұз-0,5 шай қасық

Салмасы:

Ірімшік-300 гр
Жұмыртқа-2
Қара бұрыш-0,5 шай қасық
Тұз-0,5 шай қасық

Дайындау тәсілі:

Қосындыларды салып қолға жабыспайтын етіп жұмсақ қамыр илеп,15-20 мин қалдырамыз.
Ірімшікке тұз,жұмыртқа,бұрыш қосып араластырамыз да қамырдың бетіне салып, бетін басып жаямыз да қызып тұрған табаға салып пісіреміз.

Астарыңыз дәмді болсын!


Жаңалықтар