|    |  
21 қараша 2018
13:01
қаз
Кілегей тұздығы қосылған тауық еті
25 қазан, 12:15 702



Керекті ингредиенттер:

Тауық төсі — 1 кг
Кілегей — 1 кесе
Қыша— 1 ш.қ.
Сарымсақ— 3 тал
Тимьян — 4 тал
Ірімшік — 100 гр
Күнбағыс майы
Тұз
Бұрыш
 
Дайындау тәсілі:

1. Пешті 200°C қызыдырып аламыз. Етті жақсылап тұздап бұрыштаймыз.


2. Табаны қыздырып екі жағын қуырып аламыз.


3. Кілегейге сарымсақ, қыша және тимьянды қосып араластырамыз.


4. Ірімшікті үккіштен ұсақтап өткіземіз.


5. Қуырылған етті табаға саламыз.


6. Кілегей қосылған соусты үстіне жағамыз.


7. Бетіне үгітілген ірімшікті сеуіп пешке 20-25 минутқа қоямыз.


8. Ыстықтай дастарханға қоямыз
 
Астарыңыз дәмді болсын!
 
Теги: Ас мәзірі
Жаңалықтар