23 Август
10:11
Астана: 22 °C
Алматы: 20 °C
USD/KZT: 333.08
EUR/KZT: 391.50
RUB/KZT: 5.64
CNY/KZT: 50.00
Кербез
21 қазан 12:16
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

​Шоколад пен ірімшік қосылған бәліш

 
Шоколад қоспасына қажет:
 
Шоколад — 100 г
Сары май  — 100 г
Қант — 100 г
Ұн — 100 г
Какао — 2 стақан
Жұмыртқа — 2
Қопсытқыш — 0,5  ас қасық
Ванилин — 1 пакет
Тұз— 1 шым-шым
 
Ірімшік қоспасына қажет:
 
Ірімшік — 200 г
Қант — 2 стақан
Жұмыртқа — 1
Ванилин — 1 пакет
 
Дайындау тәсілі:
 
1. Шоколадты кесектеп бөліп, сары майға, ал қант пен тұзды  жұмыртқаға араластырады. Содан кейін осы екеуін бір-біріне қосып араластырады.   





2. Ұнға какао мен қопсытқышты қосу қажет. Барлық ингредиенттерді бірге араластырады. Ірімшік салмасы үшін ірімшік, жұмыртқа, қант пен ванилинді мұқият араластыру қажет. Табаға аздап шоколад қоспасын, содан кейін ірімшік қоспасын салады. 





3. Осылайша шоколад пен ірімшік қоспасын алма-кезек сала береді. Бетіне шоколад салынуы керек.  Содан кейін 180 градуста °C 30-40 минут пісіреді. 







Ас болсын!
нравится:    636
Теги: Ас мәзірі,
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Loading...
Читайте так же:

Комментарии