23 Август
12:20
Астана: 25 °C
Алматы: 23 °C
USD/KZT: 333.08
EUR/KZT: 391.50
RUB/KZT: 5.64
CNY/KZT: 50.00
Кербез
3 маусым 17:57
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Жаңа сығылған шырынды қалай дұрыс ішу керек
Енді ғана сығылған шырындар – пайдалы тамақтанудың ажырамас бір бөлігі. Олардың құрамында адам ағзасына пайдасы мол дәрумендер көп кездеседі. Оларды дайындау қиын емес... Алайда оларды қаншалықты жиі пайдалануға болады? Енді ғана сығылған шырынды қалай ішуге керек? Біз осы сұрақтарға жауап іздейтін боламыз.




ШЫРЫНДЫ ТАҢЕРТЕҢ ІШУ КЕРЕК

Жеміс фрешін тәуліктің бірінші бөлігінде қабылдаған дұрыс. Өйткені таңертең адам ағзасында көмірсутектерге сұраныс артады. Ал балғын шырындар бұл минералдарға бай. Шырынды таңғы асты ішкеннен кейін 30 минуттан кейін қабылдау ең дұрысы болып есептеледі.
Егер шырынға дейін немесе онымен қатар тамақ ішсеңіз, онда асқазаныңыз нашар қорытатын болады.



ШЫРЫНДЫ СМУЗИМЕН НЕМЕСЕ ҰСАҚ ҰНТАҚТАРЫМЕН БІРГЕ ІШІҢІЗ

Шырынды смузимен ішу өте пайдалы. Өйткені шырынның смузиында ағзаға пайдалы клеткалар бар, ол қандағы қант мөлшерінің өсуін бәсеңдетеді. Бұл ұзақ уақыт өзіңді аш сезінбеуге мүмкіндік береді

КЕШКІЛІК ШЫРЫННАН БАС ТАРТЫҢЫЗ



Егер Сіз артық самақтан арылғыңыз келсе, онда тәуліктің екінші күнінде шырынды пайдаланудан бас тартыңыз. Кешкілік уақытта шырынды пайдалану артық салмаққа алып келуі әбден мүмкін.

Ешқашанда енді ғана сығылған шырынға қант қоспаңыз. Ол сусын құрамындағы пайдалы дәрумендерге кері әсерін тигізеді. Сонымен бірге диетолог-мамандар шырынға (мәселен, томат шырыны) тұз қоспауға кеңес береді.



Дереккөзі: hochu.ua
нравится:    1067
Теги: Ас мәзірі,
поделиться:

Поделиться в Whatsapp

Loading...
Читайте так же:

Комментарии