|    |  
18 қазан 2019
16:30
Тауық төсінің дәмді шығуының бес құпиясы
22 қыркүйек 2016, 17:57 43

Керекті тағамдар


Тауықтың сүбесі,тұз,бұрыш,дәмдеуіштер және өсімдік майы.

Дайындалуы:

Жуылған етті жылы тұзды суға 15 минутқа қалдырып қойыңыз.
Қағаз сүлгімен кептіріп сыртына өсімдік майын жағыңыз.
Дәмдеуіштерді (карри,паприка,куркума) және қара бұрышты қосып араластырамыз.
Духовканы 240 градусқа дейін қыздырып,тауықтың сүбесін табаға салып 15-20 минутқа қоясыз.Осы уақыт ішінде гарнирді даярлай аласыз.
Дайын болған тауық етін 10 минутқа бетін фольгамен жауып қойып қойсаңыз болады.

Астарыңыз дәмді болсын!

edalnya.com
Все новости